Økonomisk sikring ved arbejdsløshed gennem f.eks. A-kasse

April 3rd, 2012

Arbejdsløshedsforsikring eller A-kasse kan give dig en indkomst og ro i sindet, når der købes korrekt, men du behøver at shoppe rundt og være opmærksom på, at der er grunde, der kunne stoppe dig fra at gøre et krav. Dækningen er taget ud, hvis du skulle finde dig selv arbejdsløse ved såsom redundans og uden penge til at fortsætte opfylde dine vigtige udgiftsreduktion, afdrag eller lån afdrag.

Arbejdsløsheden dæksel kan tages ud, da lånet betaling beskyttelse, pant beskyttelse eller indkomst, og alle politikker har undtagelser i dem, der kan forhindre dig fra at gøre et krav. Undtagelser, der er fælles for alle politikker omfatter at være pensioneret, selvstændig, lider en allerede eksisterende sygdomstilstand eller kun er i deltidsarbejde. Mens disse er kun de fælles dem kan der være andre, og dette er en af grundene til, at du skal læse det med småt af en politik, før du køber dækningen.

Låne beskyttelse kan give dig en indkomst, hvis du skulle blive arbejdsløs med til at bære at betale dit realkreditlån hver måned. Staten giver meget lidt hjælp, selvom du er berettiget til at modtage, og det betyder, at dit hjem kan være i fare for tvangsauktion. Lån betaling beskyttelse vil dække dine månedlige afdrag på lån hver måned, så du ikke kommer i gæld og indkomst vil give dig en indkomst til at erstatte op til en vis mængde af din egen. Alle politikker kan tages ud til blot at dække arbejdsløshed eller du kan vælge at tilføje om sygdom og ulykke dækning.

En specialist vil altid tilbyde de billigste præmier, og sammen med dette vil sikre, at du har adgang til de vigtigste fakta er nødvendige for at afgøre, om en politik er egnet. En manglende information om betaling, herunder arbejdsløshed dækning er, hvad der har ført til dækningen få et dårligt ry.

Marts 2008 vil se indførelsen af​tabeller, som vil tillade den enkelte at sammenligne arbejdsløshed dækningen og se, hvilken er den mest velegnede til deres behov. Den skal gøre dækningen mere gennemsigtig ved at afsløre de undtagelser, og vil fortælle forbrugerne, hvor meget dækningen vil koste i alt. Arbejdsløshedsforsikring er forvirrende, og mange er blevet tvunget til at tegne en politik, som de ikke kunne håbe på at rejse erstatningskrav mod, men giver du holder med en uafhængig udbyder, og læse det med småt det kan fungere.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind