Faldgruber ved online dating

February 26th, 2012

Vær opmærksom på løgne og overdrivelser. Der er visse ting, som folk ofte lyver om inden for deres profil. De mest almindelige er: Højde, vægt, alder og erhverv. Du skal også være opmærksom på, at folk kan pynte en lille smule om sig selv for at få sig til at lyde bedre. For eksempel kan de overdrive deres rejse erfaring, uddannelse, osv. … Som nævnt før, kan du heller ikke nødvendigvis stole på billeder. Nogle mennesker bruger gamle billeder af sig selv, fordi de så bedre dengang. Vigtigst, være opmærksom på, at nogle mennesker også lyver om deres familieforhold. Gifte mennesker er blevet kendt for at staten er de eneste på online dating sites.

Vær forsigtig med at dele din e-mail som nævnt, de fleste danske online dating sites giver dig mulighed for at bruge en anonym interne kommunikationssystem. Sørg for at drage fuld fordel af det. Hvis du begynder at føle sig godt tilpas med nogen, og vil gerne dele en e-mail-adresse med dem, skal du ikke bruge din almindelige e-mail-adresse. Opret en gratis e-mail adresse, du bruger strengt til dine online dating aktiviteter. Du kan nemt få en gennem yahoo, hotmail, gmail, osv …

Vær forsigtig med at dele dine personlige oplysninger Det er nemt at få fejet fødderne væk under en og blive ovenud begejstret for muligheden for en ny romance. Men den anonyme karakter af online dating sites gør det lige så (hvis ikke mere) vigtigt end nogensinde at beskytte dine personlige oplysninger. Del ikke dit fulde navn. Giv aldrig detaljer om præcis, hvor du arbejder, eller gå i skole. Du kan sige noget lignende “Jeg arbejder for et større advokatfirma” Hvis de spørger, “Hvilket?” Bare høfligt fortælle dem, du hellere vil ikke sige, indtil du kommer til at kende dem lidt bedre. De fleste mennesker vil forstå og respektere din beslutning om ikke at dele. Må ikke nogensinde at give ud af din adresse. Vær meget forsigtig med at dit telefonnummer. Dette gælder især for dit mobiltelefonnummer. Du kan dog overveje at købe et taletidskort med hemmeligt nummer som du kan bruge til give ud til dem du lærer at kende ved online dating.

Tingene må ikke blive for alvorligt for hurtigt. Det er bedst bare at holde tingene på den lysere side for en stund, når du første gang møder en person fra en online dating site. At holde tingene venlige og lys vil hjælpe dig til at komme til at kende den anden person en hel del bedre end bare dykke ind i et forhold.

Ved hjælp af en online dating service vil hjælpe dig med at finde din ideelle person til et forhold. Ved at bruge det til sit fulde potentiale, vil du ikke nødt til at bare “nøjes” for someone. Desværre, der er nogle mennesker af tvivlsom karakter i denne verden. Du er lige så sandsynligt at møde nogen, der er op til noget godt på fitness, bar / klub, eller endda på arbejdspladsen, som du er på en online dating site. Den eneste forskel med online dating sites er det niveau af anonymitet, der leveres til brugerne. Det er en dobbelt kant sværd. Det hjælper med at beskytte de uskyldige og gør dem af tvivlsom karakter til at slippe af sted med lidt mere. Disse fælder og farer ikke blev nævnt at skræmme dig. Online dating sites levere sikre, sjove og spændende måder at møde folk. Bare holde disse tips i tankerne og bruge sund fornuft. De fleste mennesker på dating sites er legitimt at søge efter nogen, de kan forbinde med, have det sjovt med, og måske endda forelske sig. Måske den specielle person, de venter på er dig!